Zomertijdkorting

Twee verwarmende momenten; 21 maart begint officieel de lente & 25 maart gaat de zomertijd weer in! De klok gaat dan dus weer een uur achteruit… hmmm.. vooruit?! In ieder geval, we gaan weer richting de zomer.

Lekker weer naar buiten, fietsen, wandelen. Genieten van de zon, de natuur. Heerlijk! Haar los, de wind door je haren. Echt genieten! En dan is het toch fijn als niet alleen de zon, maar ook jijzelf er stralend bijloopt?!

Daarom nu tijdelijk van 21 maart t/m 25 april 2018 krijg je 10% korting op een coupe-soleil-behandeling! Dus maak nu snel een afspraak, profiteer van leuke korting én loop er straks stralend bij!

I love the summer!

[product ID=”201″]

Om gebruik te maken van deze actie gebruik je actiecode ‘summer18’ bij het maken van de afspraak.

Acties

Stem op mij!

Ik ben genomineerd voor de leukste kapper van 2019! Jij stemt toch ook op mij? We zijn op zoek naar de leukste kapsalons en ZZP

Maak direct een afspraak

Geef gerust aan wanneer het u het beste schikt. Ik pak direct mijn agenda erbij en probeer het in te passen. Ik laat weten of het gewenste moment past of neem contact op om een ander moment te plannen.

Tot snel!