Dit is de voicemail van…

Dit is de voicemail van…

Dit hoor je de komende tijd zodra je een afspraak wilt maken. Inderdaad, ik ben er even niet!

Na weer een hoop kapsels, veel kilometers en heel veel uren werk is het ook voor mij wel eens tijd voor ontspanning. Daarom zul je de voicemail krijgen van 24 april t/m 13 mei 2018. Uiteraard kun je gerust een mail sturen of een afspraak aanvragen via de website, ik zal zodra ik er weer ben zo snel mogelijk reageren en een afspraak plannen.

Marianne


Afspraak maken

Acties

Stem op mij!

Ik ben genomineerd voor de leukste kapper van 2019! Jij stemt toch ook op mij? We zijn op zoek naar de leukste kapsalons en ZZP

Maak direct een afspraak

Geef gerust aan wanneer het u het beste schikt. Ik pak direct mijn agenda erbij en probeer het in te passen. Ik laat weten of het gewenste moment past of neem contact op om een ander moment te plannen.

Tot snel!