Stem op mij!

Ik ben genomineerd voor de leukste kapper van 2019! Jij stemt toch ook op mij?

We zijn op zoek naar de leukste kapsalons en ZZP Kappers van 2019. Vanaf 25 maart tot en met 5 mei 2019 kan er in alle gemeentes van Nederland gestemd worden op de leukste kapsalons en ZZP Kappers. Zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze awards worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers wordt bepaald door de vakjury.

STEM HIER!

Acties

Stem op mij!

Ik ben genomineerd voor de leukste kapper van 2019! Jij stemt toch ook op mij? We zijn op zoek naar de leukste kapsalons en ZZP

Maak direct een afspraak

Geef gerust aan wanneer het u het beste schikt. Ik pak direct mijn agenda erbij en probeer het in te passen. Ik laat weten of het gewenste moment past of neem contact op om een ander moment te plannen.

Tot snel!

Vakantie!

Tijdens de zomerperiode ben ik van 20 juli t/m 7 augustus met vakantie.

Marianne